Issam vertelt

Zijn opleiding en zijn loopbaan bij de HVW

Ik heb een opleiding elektromechanica en automatisering gevolgd. Bij de HVW sta ik in voor het onderhoud en de interventies op het elektriciteitsnetwerk in alle kantoren. Zijn er even geen elektriciteitswerken nodig, dan help ik mijn collega’s ook bij andere taken, want ik stel me graag polyvalent op. Bij schilderwerken en schrijnwerkerij steek ik dus ook een handje toe.

Hoe hij het verschil maakt

Ik ga altijd op zoek naar een snelle en toereikende oplossing voor mijn collega’s en ik vertrek nooit zonder er zeker van te zijn dat ze tevreden zijn.

Hoe hij de waarden van de HVW in de praktijk brengt

Ik werk bijna altijd in teamverband en binnen ons team helpen wij elkaar bij onze taken. Wij behandelen elkaar steeds met respect en er heerst een goede verstandhouding.

De voordelen van werken bij de HVW

Volgens de kantooruren werken is een grote troef, want zo kan ik een evenwicht vinden tussen mijn gezinsleven en mijn werk. Het aantal verlofdagen is zeker ook een voordeel, net als de hospitalisatieverzekering en het feit dat ik dicht bij huis kan werken en mijn uren kan aanpassen als dat nodig is voor mijn gezin. 

Zijn toekomst bij de HVW

Op een dag zou ik de chef van mijn team willen zijn en alles wijst erop dat die ambitie ook echt realiteit zou kunnen worden. 

Laatste aanpassing: 12/02/2021