Katrijn vertelt

Hoe zij dagelijks het verschil maakt voor haar klanten?

Ik ben verantwoordelijk voor de dienst van de HR Partners. Wij treden op als contactpersoon voor alle interne klanten van HRM. Daarnaast begeleiden we hen in hun zoektocht naar nieuwe werkkrachten om de diensten of de kantoren te versterken en aan te vullen met nieuw talent. Verder zorgen we ook voor een goed onthaal in onze organisatie, volgen we de evaluatiecyclussen op en begeleiden we de evaluatoren in dat proces.

Hoe zij de waarden beleeft? 

De drie waarden van de organisatie - engagement, teamspirit en respect - moeten gedragen worden door de volledige organisatie. Ze zijn dan ook heel belangrijk in mijn werk. Werken in een dynamische en gedreven omgeving waar teamspirit en respect bovenaan staan, dat is voor mij een absolute must om goed te kunnen functioneren.

De voordelen van de New Way of Working?

Flexibel werken is een vernieuwing in de werkmethodiek en brengt, zeker in het begin, een zoektocht mee naar de juiste balans. Ik ben ervan overtuigd dat deze manier van werken een grote vooruitgang is voor de autonomie en het verantwoordelijkheidsgevoel van de medewerkers. Voor mij persoonlijk betekent het een grote meerwaarde voor mijn privé-werkbalans. Flexibel werken is zeker niet minder werken, maar wel anders werken.

Waarom zij graag bij de HVW werkt?

De HVW is een kleinere organisatie, wat maakt dat de medewerkers elkaar kennen. Daardoor krijgt de organisatie een zeer collegiale en aangename sfeer. Je mening heeft een waarde en je ziet welke meerwaarde je werk heeft in het grotere geheel. Dat zorgt voor een extra drive, elke dag opnieuw.

Laatste aanpassing: 12/02/2021