Vacature: Medewerker managementondersteuning (CNG20087)

De HVW is op zoek naar een nieuwe medewerker managementondersteuning met talent om de adjunct-administrateur-generaal en de administrateur-generaal van de HVW te ondersteunen. 

Geïnteresseerd in deze job? Aarzel dan niet en solliciteer voor 28 juni.

Je job

Ben je flexibel en ondernemend? Zijn organisatie en planning van teamwerk jouw tweede natuur? Ben je betrouwbaar, zet je je in voor de opdrachten die je krijgt toevertrouwd en kunnen je collega’s op je rekenen? Ga je proactief te werk en deel je vlot informatie? Dan ben jij de medewerker managementondersteuning die wij zoeken.

Je belangrijkste taken:

 • coördinator
  Je volgt de dossiers en opdrachten op die je worden toevertrouwd, en je coördineert ze. Je houdt toezicht op de termijnen, de procedures, de kwaliteit en de vorm, je brengt verslag uit aan de manager/medewerkers/diensten en je bevordert de onderlinge communicatie. 
 • intern raadgever
  Je geeft schriftelijk of mondeling advies op vergaderingen en je werkt mee aan projecten als vertegenwoordiger van de administrateurs-generaal. Je stelt adviezen en voorstellen van antwoorden op in verband met diverse dossiers op vraag van de administrateurs-generaal van de HVW. 
 • administratief medewerker
  Je ondersteunt de adjunct-administrateur-generaal en de administrateur-generaal op administratief vlak door hun administratieve activiteiten te coördineren: je stelt verslagen op, je organiseert vergaderingen, je werkt de briefwisseling uit en volgt ze op. 

Je werkgever

Je rapporteert aan  de adjunct-administrateur-generaal van de HVW en je werkt soms ook voor de administrateur-generaal. Je neemt deel aan vergaderingen binnen het team of als vertegenwoordiger van je team binnen de HVW. Je werkt nauw samen met collega’s van alle andere teams van de HVW en brengt dagelijks verslag uit aan de adjunct-administrateur-generaal. 

De HVW is een openbare instelling van sociale zekerheid. We betalen werkloosheidsuitkeringen en aanverwante uitkeringen (jeugdvakantie, activering, ...). We hebben 35 kantoren verspreid over het land, en een hoofdzetel in Brussel.

De waarden respect, engagement en teamspirit staan centraal. Al onze collega’s, waar ze ook werken en wat ook hun taak is, passen die waarden toe in hun dagelijkse activiteiten.

Wie we zijn en wat we doen, lees je hier.

Alle informatie over werken bij de HVW vind je hier. 

Jij bent...

 • Je neemt beslissingen op basis van (on)volledige informatie en onderneemt doelgericht acties om de beslissingen uit te voeren.
 • Je bent een goede raadgever, je geeft advies aan je gesprekspartners en je bouwt op basis van je expertise een vertrouwensrelatie met hen op.
 • Je legt verbanden tussen verschillende gegevens, je bedenkt alternatieven en je trekt sluitende conclusies.
 • Je behandelt en lost problemen zelfstandig op.
 • Je bent een teamspeler.
 • Je geeft altijd het beste van jezelf en je toont de wil en de ambitie om resultaten te boeken.

Je hebt een diploma Master (universitair of hoger onderwijs van het lange type).

Je troeven

 • Je hebt ervaring met het organiseren van diverse projecten
 • Je hebt ervaring met het coördineren van teams

Herken je jezelf hierin? Solliciteer dan snel, misschien ben jij wel de persoon die we zoeken.

De volledige functiebeschrijving vind je hier.
Je vindt deze vacature ook op de Selor-site.
Stuur je cv, je diploma en je motivatiebrief naar SBO@hvw-capac.fgov.be, en vermeld in het onderwerp van je mail het referentienummer van de selectie (CNG20087). Dat kan tot 28 juni.

Heb je verdere vragen over de job, wees dan welkom bij Renaud Couplet op het adres SBO@hvw-capac.fgov.be.

Laatste aanpassing: 04/06/2020