Vacature: Medewerker managementondersteuning (organisatie van de kantoren) (CNG20088)

De HVW is op zoek naar een nieuwe medewerker managementondersteuning met talent om haar team Organisatie (ORG) in Brussel te versterken. 

Geïnteresseerd in deze job? Aarzel dan niet en solliciteer voor 28 juni.

Je job

Ben je flexibel en ondernemend? Zijn organisatie en planning van teamwerk jouw tweede natuur?  Ben je betrouwbaar? Ga je proactief te werk en deel je vlot informatie? En ben je geïnteresseerd in de sociale zekerheid? Dan ben jij de medewerker managementondersteuning die wij zoeken! 

Je belangrijkste taken:

 • coördinator
  Je volgt de dossiers en opdrachten binnen je team ‘Administratief beheer’ op, en je coördineert ze. Daarvoor houd je toezicht op de termijnen, de procedures en de kwaliteit, breng je verslag uit aan de manager/medewerkers/diensten en bevorder je de onderlinge communicatie. 
 • intern raadgever
  Je geeft schriftelijk of mondeling advies en werkt mee aan projecten als vertegenwoordiger van de afdeling. Je waakt ook over de continue verbetering van de werkprocedures en -methodes. 
 • administratief medewerker
  Je ondersteunt de manager van je afdeling door de administratieve activiteiten van je team ‘Administratief beheer’ te coördineren: je stelt verslagen op, je organiseert vergaderingen, je werkt de briefwisseling uit en volgt ze op ...

Je werkgever

Je maakt deel uit van de afdeling Organisatie (ORG) van de HVW en neemt deel aan de vergaderingen binnen het team of als vertegenwoordiger van de afdeling binnen de HVW. Je werkt nauw samen met collega’s van alle andere teams van de HVW en brengt dagelijks verslag uit aan de manager van je afdeling. 

De HVW is een openbare instelling van sociale zekerheid. We betalen werkloosheidsuitkeringen en aanverwante uitkeringen (jeugdvakantie, activering, ...). We hebben 35 kantoren verspreid over het land, en een hoofdzetel in Brussel.

De waarden respect, engagement en teamspirit staan centraal. Al onze collega’s, waar ze ook werken en wat ook hun taak is, passen die waarden toe in hun dagelijkse activiteiten.

Wie we zijn en wat we doen, lees je hier.

Alle informatie over werken bij de HVW vind je hier.

Jij bent...

 • Je neemt beslissingen op basis van (on)volledige informatie en onderneemt doelgericht acties om de beslissingen uit te voeren.
 • Als goede raadgever geef je advies aan je gesprekspartners en bouw je met hen op basis van je expertise een vertrouwensrelatie op.
 • Je legt verbanden tussen verschillende gegevens, je bedenkt alternatieven en je trekt sluitende conclusies.
 • Je behandelt en lost problemen zelfstandig op, en gaat op zoek naar alternatieven.
 • Je bent een teamspeler.
 • Je geeft altijd het beste van jezelf en je toont de wil en de ambitie om resultaten te boeken.

Je hebt een diploma Master (universitair of hoger onderwijs van het lange type).

Je troeven

 • Je hebt ervaring met het organiseren van diverse projecten
 • Je hebt ervaring met het coördineren van teams

Herken je jezelf hierin? Solliciteer dan snel, misschien ben jij wel de persoon die we zoeken.

De volledige functiebeschrijving vind je hier.
Je vindt deze vacature ook op de Selor-site.
Stuur je cv, je diploma en je motivatiebrief naar SBO@hvw-capac.fgov.be, en vermeld in het onderwerp van je mail het referentienummer van de selectie (CNG20088). Dat kan tot 28 juni.

Heb je verdere vragen over de job, wees dan welkom bij Renaud Couplet op het adres SBO@hvw-capac.fgov.be.

Laatste aanpassing: 04/06/2020