Vacature: Medewerker ondersteuning interne controle (CNG20082)

De HVW is op zoek naar een nieuwe medewerker ondersteuning interne controle met talent om haar team van de strategische cel binnen het algemeen strategisch secretariaat (SGS) in Brussel te versterken. 

Geïnteresseerd in deze job? Aarzel dan niet en solliciteer voor 28 juni.

Je job

Ben je integer en loyaal? Kan je verbeterpistes identificeren? Heb je een analytische geest? Kan je informatie kritisch beoordelen en gestructureerd beslissingen nemen? Ga je gestructureerd te werk en ben je niet bang om nieuwe informaticatools te leren gebruiken? En ben je geïnteresseerd in de sociale zekerheid? Dan ben jij de medewerker ondersteuning interne controle die wij zoeken! 

Je belangrijkste taken:

 • projectmedewerker
  Je werkt mee aan de voorbereiding en de implementatie van projecten voor de opvolging van de processen en de dienstverleningsverbintenissen. 
 • analist
  Je verzamelt gegevens binnen de organisatie. Je analyseert bestaande processen, structuren, procedures en systemen om verbetervoorstellen te kunnen doen. 
 • intern raadgever
  Je lijst op basis van risicoanalyses de risico’s en kwetsbaarheden op. Je stelt interne controlemaatregelen voor aan het management om de risico’s terug te brengen tot een aanvaardbaar niveau. Je geeft adviezen om de organisatorische kwetsbaarheden te verminderen.

Je werkgever

Je maakt deel uit van het team van strategische sturing van de HVW en neemt deel aan transversale vergaderingen over de dienstverleningsverbintenissen van de verschillende teams. Je werkt nauw samen met collega’s van alle andere teams van de HVW. 

De HVW is een openbare instelling van sociale zekerheid. We betalen werkloosheidsuitkeringen en aanverwante uitkeringen (jeugdvakantie, activering, ...). We hebben 35 kantoren verspreid over het land, en een hoofdzetel in Brussel.

De waarden respect, engagement en teamspirit staan centraal. Al onze collega’s, waar ze ook werken en wat ook hun taak is, passen die waarden toe in hun dagelijkse activiteiten.

Wie we zijn en wat we doen, lees je hier.

Alle informatie over werken bij de HVW vind je hier.

Jij bent...

 • Je gaat integer te werk, je respecteert de vertrouwelijkheid en de gemaakte afspraken.
 • Je analyseert gegevens gericht en beoordeelt informatie kritisch.
 • Je begeleidt interne en externe klanten op een transparante, integere en objectieve manier, levert een persoonlijke dienstverlening en onderhoudt constructieve contacten.
 • Je bent een teamspeler.
 • Je geeft altijd het beste van jezelf: je zet je in en je toont de wil en de ambitie om resultaten te boeken.
 • Je behandelt en lost problemen zelfstandig op, en gaat op zoek naar alternatieven.

Je hebt een diploma Master (universitair of hoger onderwijs van het lange type). 

Je troeven

 • Je hebt ervaring met het organiseren van diverse projecten
 • Je leert vlot werken met informaticatools en kent de Microsoft-programma’s (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)

Herken je jezelf hierin? Solliciteer dan snel, misschien ben jij wel de persoon die we zoeken.

De volledige functiebeschrijving vind je hier.
Je vindt deze vacature ook op de Selor-site.
Stuur je cv, je diploma en je motivatiebrief naar SBO@hvw-capac.fgov.be, en vermeld in het onderwerp van je mail het referentienummer van de selectie (CNG20082). Dat kan tot 28 juni.

Heb je verdere vragen over de job, wees dan welkom bij Renaud Couplet op het adres SBO@hvw-capac.fgov.be.

Laatste aanpassing: 04/06/2020