Vacature: Projectleider (CNG20085)

De HVW is op zoek naar een nieuwe projectleider met talent om haar team van de strategische cel binnen het algemeen strategisch secretariaat (SGS) in Brussel te versterken.

Geïnteresseerd in deze job? Aarzel dan niet en solliciteer voor 28 juni.

Je job

Ben je flexibel en ondernemend? Zijn organisatie en planning van teamwerk jouw tweede natuur? Ga je gestructureerd te werk en ben je niet bang om nieuwe informaticatools te leren gebruiken? Kan je je helemaal uitleven in creatieve projecten? En ben je geïnteresseerd in de sociale zekerheid? Dan ben jij de projectleider die wij zoeken. 

Je belangrijkste taken:

 • projectbeheerder
  Je beheert en plant het (deel)project van a tot z. Je volgt in je eerste maand een opleiding over de methodologie van projectbeheer bij de HVW, en je wordt bijgestaan door een mentor.  
 • projectcoördinator
  Je staat in voor de operationele coördinatie en planning van de uitvoering van het (deel)project. Je coördineert de taken van de projectmedewerkers en je brengt regelmatig verslag uit bij de leidinggevende of de projectmanager over de voortgang van de activiteiten. 
 • analist
  Je analyseert processen en gegevens in functie van de te bereiken doelstellingen voor de projecten die je beheert en je stelt nieuwe of aangepaste processen voor op basis van een grondige analyse. 

Je werkgever

Je maakt deel uit van het team van strategische projectsturing van de HVW en neemt deel aan vergaderingen met alle projectleiders. Je werkt nauw samen met collega’s van alle andere teams van de HVW. 

De HVW is een openbare instelling van sociale zekerheid. We betalen werkloosheidsuitkeringen en aanverwante uitkeringen (jeugdvakantie, activering, ...). We hebben 35 kantoren verspreid over het land, en een hoofdzetel in Brussel.

De waarden respect, engagement en teamspirit staan centraal. Al onze collega’s, waar ze ook werken en wat ook hun taak is, passen die waarden toe in hun dagelijkse activiteiten.

Wie we zijn en wat we doen, lees je hier.

Alle informatie over werken bij de HVW vind je hier. 

Jij bent...

 • Je neemt beslissingen op basis van (on)volledige informatie en onderneemt doelgericht acties om de beslissingen uit te voeren.
 • Je analyseert gericht gegevens en beoordeelt informatie kritisch.
 • Je behandelt en lost problemen zelfstandig op.
 • Je bent een teamspeler.
 • Je geeft altijd het beste van jezelf: je zet je in, en je toont de wil en de ambitie om resultaten te boeken.
 • Je bent flexibel en stressbestendig.

Je hebt een diploma Master (universitair of hoger onderwijs van het lange type). 

Je troeven

 • Je hebt ervaring met het organiseren van diverse projecten
 • Je leert vlot werken met informaticatools en kent de Microsoft-programma’s (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)

Herken je jezelf hierin? Solliciteer dan snel, misschien ben jij wel de persoon die we zoeken.

De volledige functiebeschrijving vind je hier.
Je vindt deze vacature ook op de Selor-site.
Stuur je cv, je diploma en je motivatiebrief naar SBO@hvw-capac.fgov.be, en vermeld in het onderwerp van je mail het referentienummer van de selectie (CNG20085). Dat kan tot 28 juni.

Heb je verdere vragen over de job, wees dan welkom bij Renaud Couplet op het adres SBO@hvw-capac.fgov.be.

Laatste aanpassing: 04/06/2020